Huidige plannen (eind 2009)

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe entree. De parkeerplaats voor de aanhangers wordt uitgebreidt en iets verhard, en de houtstapels worden geordend zodat het hout beter kan drogen. Ook hebben we zo'n 20 meter beukenhaag geplant om te zorgen dat je het allemaal niet zo erg ziet van een afstand. Beuken zien er namelijk beter uit dan stapels hout.
Verder wordt de opslag van terreinmaterialen beter: reserve zand en -schelpen, loop-roosters en gesneuvelde tegels. Alles wordt netjes toegankelijk gemaakt en meteen uit het zicht gelegd. In de zomer gaan we kijken of al het plantwerk goed aanslaat, en of het dan ook beter is geworden.

Een ander lopend project is ons draadloze netwerk. Dit is operationeel, dus je kunt al de kampkrant naar het thuisfront mailen als je een laptop meeneemt. We willen echter nog wel het bereik vergroten, dus we vinden het project nog niet klaar.
(We zoeken nog een expert: Weet je iets van M0n0wall in relatie tot DHCP-uitgifte en Repeaters, stuur ff een mailtje.)

Vorige 'Huidige plannen' (afgerond 2007)

Eind juni 2007 is een nieuw toiletgebouw opgeleverd. Heeft wat voeten in aarde gehad, en wat vrachtwagenwielen in de modder, maar nu staat het er. Het is tijdens de zomerkampen 2007 goed ingewijd.
Eigenlijk is het al lang klaar, maar de foto's zijn spectaculair, dus we laten het nog even op deze site staan. Met deze nieuiwe toilet-unit hebben we:

Als onderdeel van dit project is de aanrij-route hersteld, en daarna zijn ook de paden gerepareerd op de rest van het terrein.

Met dit nieuwe toiletgebouw (4 douches en 6 WC's) is in elk geval de capaciteit voldoende uitgebreid, en kunnen we iets meer gezelligheid aan. Tegelijk heb je als kampeerder (door ons beplantingsschema) nog voldoende privacy over.